Informatie voor decanen

Wij ondersteunen het voortgezet onderwijs bij het geven van eerlijke voorlichting over de sector zorg en welzijn. Deze informatie is bedoeld voor decanen werkzaam bij de scholen in Noord-Holland.

Voorlichting over zorg en welzijn

Wij ondersteunen het voortgezet onderwijs bij het geven van eerlijke voorlichting over de sector zorg en welzijn. Wij bieden informatie op maat. zoals voorlichting op school, de studie- en loopbaanbrochure en de lespakketten. Hierbij werken we samen met zorg- en welzijnsorganisaties uit het ons netwerk uit de regio's Noord- Holland Noord, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Diemen en Amstelveen.

Lespakketten

Alle scholen in het voortgezet onderwijs kunnen een prachtig lespakket aanvragen: 'Aan jou hebben we wat.' Dit lespakket is speciaal voor de lessen LOB (loopbaan oriëntatie en begeleiding). Leerlingen krijgen een aansprekend beeld van de hele sector zorg en welzijn. Niet alleen de beroepen van verpleegkundige, arts, of helpende staan centraal. Je kunt ook technisch, sportief of creatief aan de slag. Het lespakket is modulair in te zetten en bestaat uit filmpjes, modules, werkbladen en docenten handleidingen. Het pakket is kosteloos en vraag je aan bij aanjouhebbenwewat.nl.