Voor werkgevers

Samen met onze leden willen wij de sector zorg en welzijn in Noord-Holland voorzien van voldoende en goed opgeleide zorg- en welzijnsprofessionals.

Dat doen wij met Komwerkeninzorgenwelzijn.nl, waarbij we:
• ons als regio presenteren aan (potentiële) medewerkers;
• en hen informeren over werk- en leermogelijkheden.

Met deze website richten wij ons op scholieren, studenten, zorg- en welzijnsmedewerkers, zij-instromers en herintreders.

Leden

Sigra-leden plaatsen kosteloos handmatig vacatures. Leden kunnen hiervoor een account aanvragen via info@komwerkeninzorgenwelzijn.nl. Het is ook mogelijk om tegen betaling automatisch vacatures te laten doorplaatsen. Mochten er veel vacatures zijn, dan wordt dit zeer aangeraden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Daarnaast kun je als lid gebruik maken van meerdere functies, zoals het bewerken van een eigen werkgeverspagina met aantrekkelijke content voor geïnteresseerden en het zelf aanmelden van activiteiten voor in de kalender. Dit alles kan in een werkgeversaccount.

Heb je al een werkgeversaccount? Log hier in.

Niet-leden

Ook niet-leden zijn welkom om vacatures te plaatsen. We hanteren de volgende tarieven voor het plaatsen van vacatures:

Vacatures € 90,-
Vacature stageplaats € 75,-

Alle prijzen zijn exclusief BTW voor de duur van drie weken. Voor verlenging van de advertentie, vragen we € 25,- extra per week. Meld dit vooraf via ons mailadres.

De vacaturetekst kan in een Word-bestand worden aangeleverd met daarbij toegevoegd de logo van de organisatie. Mail deze naar info@komwerkeninzorgenwelzijn.nl.

Vragen?

Mail voor vragen over het plaatsen van vacatures naar info@komwerkeninzorgenwelzijn.nl.