Privacy en Cookiebeleid

Komwerkeninzorgenwelzijn.nl is een initiatief van vereniging SIGRA, gebouwd in samenwerking met Connect Holland. Via komwerkeninzorgenwelzijn.nl kun je gericht zoeken naar een passende vacature door het aanmaken van een jobalert. Zo kan je als (potentieel) medewerker in zorg en welzijn onder andere op zoek gaan naar een (nieuwe) baan. Om je daarbij zo goed mogelijk te helpen, bieden we functionaliteiten om je te kunnen koppelen aan openstaande vacatures.
 
Dit betekent dat je voor de jobalert eerst de nodige persoonsgegevens invoert. Deze gegevens verwerken wij in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit Privacy- en cookiebeleid geeft aan op welke wijze wij omgaan met de persoonsgegevens die wij via komwerkeninzorgenwelzijn.nl verzamelen. Door het gebruik van deze website word je geacht akkoord te gaan met de hiernavolgende voorwaarden.
 
Welke gegevens verwerken wij?
Wij verwerken de persoonsgegevens, zoals je contactgegevens en de gegevens over je opleidingsniveau, die je via deze website aan ons verstrekt en die we via het gebruik van cookies (zie hierna) verzamelen. Via onze site worden bezoekersgegevens opgeslagen. Dit zijn de zogeheten logbestanden, die wij gebruiken om onze bezoekers en het gebruik van de site in kaart te brengen. Hierdoor kunnen wij onze site en dienstverlening verder verbeteren. Bij logbestanden gaat het onder meer om gegevens als doorverwijzende en binnenkomende internetsites, IP-adressen en datum en tijd van het bezoek.
 
Waarvoor gebruiken we jouw persoonsgegevens?
Voor onze jobalert vragen wij om je e-mailadres. Deze gebruiken we alleen om je onze jobalert toe te sturen. Als je bij ons/SIGRA solliciteert dan vragen wij om je gegevens. Indien je op onze site gebruik maakt van een vacatureformulier van één van de aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties, dan geldt het privacy- en cookie beleid van de betreffende organisatie. Komwerkeninzorgenwelzijn.nl is niet verantwoordelijk voor de naleving van de privacywetgeving door deze organisaties. Ook kan onze website hyperlinks naar andere websites bevatten. komwerkeninzorgenwelzijn.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens via desbetreffende websites noch voor het daarop gehanteerde privacybeleid, de content van of het gebruik van cookies op deze websites.
 
Cookies
Komwerkeninzorgenwelzijn.nl maakt gebruik van zogeheten cookies. Cookies zijn kleine bestanden die op jouw computer worden opgeslagen om zaken te onthouden waardoor we het gebruik van onze site zo gemakkelijk mogelijk voor je kunnen maken. Ook gebruiken wij cookies om je de optimale webervaring te kunnen aanbieden. Dit betekent dat onze site jou herkent en je bijvoorbeeld niet steeds je gebruikersnaam opnieuw hoeft in te typen en je gemaakte voorkeuren/keuzes hoeft in te voeren bij een volgend bezoek. Bij je eerste bezoek aan komwerkeninzorgenwelzijn.nl krijg je een melding waarin wij aangeven dat de site cookies gebruikt. Je kunt er voor kiezen om dit al dan niet toe te staan. Ook kun je in je browser de opslag van cookies uitschakelen of verwijderen, maar dit kan leiden tot verminderde functionaliteit, vertraging of onbruikbaarheid van bepaalde delen van onze website. Hoe je je browserinstellingen kunt aanpassen verschilt per browser. Je kunt hiervoor de ‘Help-functie’ in je browser raadplegen.
 
Wij maken gebruik van de volgende soorten cookies:
Functionele cookies: dit zijn cookies die ervoor zorgen dat je onze website kunt bekijken en gebruiken. Als je het gebruik van deze cookies uitschakelt, kun je onze website niet goed gebruiken;
Performance cookies: dit zijn de cookies die we gebruiken om je voorkeuren en gegevens te onthouden waardoor je deze niet bij elk bezoek aan onze website opnieuw hoeft in te voeren.
Analytische cookies: dit zijn cookies waarmee we statistieken kunnen genereren van het gedrag van onze gebruikers op onze website, waardoor wij de gebruiksvriendelijkheid van onze website kunnen optimaliseren.
Social media cookies: wij maken gebruik van social media cookies, die ons vertellen of je op bepaalde sociale media bent ingelogd en je in staat bent om bepaalde content van deze site op social media te delen. Ook kunnen wij hierdoor video’s aanbieden via YouTube. YouTube plaatst hiervoor cookies die eveneens je surfgedrag over meerdere websites kunnen volgen. Meer informatie daarover kan je vinden in de privacyverklaring van YouTube.
 
Social Media
Indien je besluit om content van onze website via social media te delen dan zijn je persoonsgegevens mogelijk zichtbaar voor bezoekers van je persoonlijke pagina op het desbetreffende social medium. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens via social media.
 
Verstrekking van jouw gegevens aan derden
De medewerkers van SIGRA en Connect Holland hebben toegang tot je persoonsgegevens voor zover zij dit nodig hebben voor de uitoefening van hun functie en aan hen is een geheimhoudingsplicht opgelegd.
 
Wij stellen jouw persoonsgegevens in beginsel niet beschikbaar aan niet-aangesloten derde partijen. Wel kunnen we derde partijen inschakelen die ons helpen om komwerkeninzorgenwelzijn.nl aan je aan te kunnen bieden. Hierbij kan het zijn dat wij je persoonsgegevens door dergelijke derden ten behoeve van ons laten verwerken. Deze partijen mogen jouw gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden. Zij hebben enkel toegang tot de gegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van hun taak en wij leggen aan hen een geheimhoudingsverplichting op. Ook kunnen wij je persoonsgegevens verstrekken aan derden indien wij hier wettelijk toe worden verplicht.
 
Beveiliging
Wij nemen de beveiliging van je persoonsgegevens serieus en hebben diverse technische en organisatorische maatregelen getroffen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatig gebruik. Wij werken met een beveiligde internetverbinding maar wijzen je erop dat we niet kunnen garanderen dat aan ons via internet toegestuurde informatie afdoende is beveiligd.
 
Jouw rechten
Je hebt de jobalert die je hebt aangemaakt op komwerkeninzorgenwelzijn.nl volledig in eigen beheer. Je kunt altijd gegevens in jouw profiel aanpassen of verwijderen. Ook het volledig verwijderen van jouw profiel is mogelijk.
 
Wijzigingen Privacy- en cookiebeleid
Wij behouden ons het recht voor om dit Privacy- en cookiebeleid van tijd tot tijd zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Wij raden je daarom aan om ons Privacy- en cookiebeleid regelmatig door te lezen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Op www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl vind je altijd de meest recente versie van ons Privacy- en Cookiebeleid.
 
Contact
Indien je vragen hebt over ons Privacy- en cookiebeleid dan kun je contact met ons opnemen via: info@komwerkeninzorgenwelzijn.nl of via: SIGRA, Maassluisstraat 574A, 1062 GZ Amsterdam.
 
Deze laatste versie is van juli 2018