3 februari 2023

Loopbaancoaches gezocht voor Sterk in je werk

Het landelijke project ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’  biedt mensen die werken of willen werken in de sector zorg en welzijn de mogelijkheid om kosteloos in gesprek te gaan met een professionele, onafhankelijke loopbaancoach. De loopbaancoach helpt hen bij het bepalen van hun loopbaanpad of bij het oriënteren op een opleiding of baan in deze sector.

Terug naar Nieuws

Loopbaancoaches in Noord-Holland

Dit jaar start er een nieuwe projectperiode genaamd ’Zorg voor jezelf, sta sterker in je werk’. Voor deze nieuwe periode zijn we op zoek naar loopbaancoaches en/of loonbaanbureaus die zich willen en kunnen inzetten voor dit mooie project binnen de regio Noord-Holland. Klik hier om de vacature te bekijken. De functie staat open voor coaches die als zzp'er, via een bureau, via detachering of zelfs in sommige gevallen in loondienst aan de slag zouden willen als Sterk in je werk – coach.

Interesse?

Heb jij interesse om als loopbaancoach jouw enthousiasme en deskundigheid in te zetten en een bijdrage te leveren aan dit project in onze regio? Stuur dan uiterlijk 12 februari jouw cv en een korte motivatie naar RegioPlus: info@sterkinjewerk.nl t.a.v. Larissa Lodewijk en Raymond Meenink, de twee landelijk projectleiders van Sterk in je werk, zorg voor jezelf.

Sterk in je werk

Over Sterk in je werk

Sterk in je werk, zorg voor jezelf is een initiatief van CNV Zorg en Welzijn en samenwerkingsverband RegioPlus. De regionale werkgeversorganisaties verenigd in het samenwerkingsverband RegioPlus voeren het project op regionaal niveau uit.