Week van Zorg en Welzijn

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart vindt de Week van Zorg en Welzijn plaats. Er zijn veel  banen in de grootste sector van Nederland te vervullen dus deze week is meer dan nodig! Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.
 
Een greep uit de activiteiten
Tijdens de Week worden verschillende activiteiten georganiseerd. Kom voor een rondleiding, doe mee met een quiz waarmee leuke uitjes te winnen zijn. Meld je aan voor een workshop: bewegen onder begeleiding, voeding als medicijn,  computertrainingen of gebarentaal. Ga in gesprek met je toekomstige collega’s, werkgever op de banenmarkt of de vrijdagmiddag borrel.
 
Ambassadeur Week van Zorg en Welzijn
Zangeres en presentatrice Angela Groothuizen is het nieuwe gezicht van de Week van Zorg en Welzijn.  Angela Groothuizen heeft hart voor zorg en welzijn: “Iedereen heeft recht op goede zorg. Maar zonder voldoende hardwerkende, onmisbare mensen op de werkvloer is dit niet vol te houden. Dus voor iedereen die iets wil betekenen voor een ander: kom eens kennismaken tijdens de Week van Zorg en Welzijn.”
 
KLIK hier voor de activiteiten uit de regio Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaanstreek Waterland en Noord-Holland Noord.