Studie Experience

Een toekomst in Zorg en Welzijn? Dat is gewoon jezelf zijn!

Wil jij van betekenis zijn? Sta je graag klaar voor een ander? En wil je je blijven ontwikkelen? Kom dan op 4 oktober naar de Studie Experience in Zaandam en bezoek onze Zorg en Welzijn stand! De mogelijkheden in deze sector zijn eindeloos. Maak kennis met beroepen waarin persoonlijke aandacht gecombineerd is met de nieuwste technologie. Beroepen waarin je zelfstandig en creatief moet zijn. Beroepen waar je vooral gewoon jezelf moet zijn. Wil je werken met ouderen, kinderen of mensen met een beperking? Jij bepaalt het zelf.

Dansen met een zorgrobot of liever bloed prikken?

Op onze stand nemen wij je mee in de wereld van Zorg en Welzijn. Aai de robotkat, maak een dansje met zorgrobot Zora of wandel mee met de andere robot, LEA de robotrollator. Medewerkers uit de zorg vertellen je hoe de robots ondersteunen bij het werken in zorg en welzijn. Of wil je weten hoe het voelt om oud te zijn? Hoe je een boterham moet smeren als je Parkinson hebt? Trek een ouderensimulatiepak aan en je weet het. Of volg onze prikinstructie en leer hoe je bloed moet prikken. Wie goed oplet, maakt met gemak onze zorgquiz en wint een mooie prijs. Kom naar onze stand en laat zien dat jij het in je hebt!

Vragen? Stel ze!

Wil je weten welke beroepen er allemaal zijn in Zorg en Welzijn? Welke opleiding je waar voor nodig hebt? Hoe je je kunt ontwikkelen? Hoe je in een paar jaar kunt doorgroeien? En wat deze sector nou zo leuk en interessant maakt? Vraag maar raak. Op onze stand zijn professionals aanwezig van onderstaande organisaties en zij kunnen al je vragen beantwoorden. En ook de vragen van je ouders/ verzorgers. Neem ze mee want misschien willen zij weer hele andere dingen weten.

Professionals uit deze organisaties staan op de Zorg en Welzijn stand: