Studie Experience

Een toekomst in Zorg en Welzijn? Dat is gewoon jezelf zijn!

Wil jij van betekenis zijn? Sta je graag klaar voor een ander? En wil je je blijven ontwikkelen? Kom dan op 9 januari naar de Studie Experience in Alkmaar en bezoek onze Zorg en Welzijn stand! De mogelijkheden in deze sector zijn eindeloos. Maak kennis met beroepen waarin persoonlijke aandacht gecombineerd is met de nieuwste technologie. Beroepen waarin je zelfstandig en creatief moet zijn. Beroepen waar je vooral gewoon jezelf moet zijn. Wil je werken met ouderen, kinderen of mensen met een beperking? Jij bepaalt het zelf.

Kijken door een hololens of verband aanleggen?

Op onze stand nemen wij je mee in de wereld van Zorg en Welzijn. Kijk eens door de hololens - een soort combinatie tussen Google Glass en een virtual reality-bril – en oefen met balanceren of knoop een overhemd zo snel mogelijk dicht. Medewerkers uit de zorg vertellen je hoe de technologische hulpmiddelen ondersteunen bij het werken in zorg en welzijn. Of wil je weten hoe het voelt om oud te zijn? Hoe je een boterham moet smeren als je Parkinson hebt? Trek een ouderensimulatiepak aan en je weet het. Of volg onze prikinstructie en leer hoe je bloeddruk kunt meten. Wie goed oplet, maakt met gemak onze zorgquiz en wint een mooie prijs. Kom naar onze stand en laat zien dat jij het in je hebt!
 

Vragen? Stel ze!

Wil je weten welke beroepen er allemaal zijn in Zorg en Welzijn? Welke opleiding je waar voor nodig hebt? Hoe je je kunt ontwikkelen? Hoe je in een paar jaar kunt doorgroeien? En wat deze sector nou zo leuk en interessant maakt? Zorg- en Welzijnsprofessionals kunnen al je vragen beantwoorden.