Lespakket 'Aan jou hebben we wat'

'Aan JOU hebben we wat'

Een geluksbrenger, luisterkampioen of hartverwarmer… wie wil dat nou niet zijn? De sector Zorg & Welzijn heeft juist jongeren nodig met een frisse kijk en positieve energie. ‘We willen jongeren laten zien dat zij van onschatbare waarde zijn als het gaat om de toekomst van de Zorg & Welzijn. Wij willen jongeren laten inzien dat we ze niet in het keurslijf van de zorg willen gieten, maar juist dat ze zichzelf moeten zijn. Je kunt een injectie geven… én een flinke dosis energie. Je kunt steunkousen geven… én je mooiste glimlach. Je kunt therapie geven… én je sterkste verhalen. Het mooiste wat jongeren kunnen geven, is zichzelf.
 
Daarom is het gratis lesprogramma ‘Aan JOU hebben we wat’ ontwikkeld, waarmee scholieren van het vmbo en havo/vwo inzien dat zij het verschil kunnen maken in mensenleven.  

Digilessen en fysiek materiaal

‘Aan JOU hebben we wat' is bruikbaar bij de sector- en profielkeuze en binnen de thema’s loopbaanleren en overige LOB-uren. Er zijn twee lespakketten ontwikkeld: vmbo (einde 2e jaar) en havo/vwo (einde 3e jaar).

Door ''Aan JOU hebben we wat' komen scholieren erachter dat een toekomst in Zorg en Welzijn zoveel meer te bieden heeft en misschien ook iets voor hen is. Wat ze daarvoor moeten doen? Alleen maar zichzelf zijn… die grappenmaker, die allesdurver, dat nieuwsgierige Aagje... want Zorg & Welzijn heeft hén nodig!
 
Het gratis lespakket 'Aan JOU hebben we wat', is beschikbaar voor alle middelbare scholen in Nederland en kan besteld worden via www.aanjouhebbenwewat.nl

Aan jou hebben we wat